اهمیت نوشیدن چای در زنان

چای علاوه بر تاثیرات فراوانی که
به عنوان یک نوشیدنی سالم بر بدن می گذارد، نقش فوق العاده ای در جلوگیری از سرطان
ایفا می کند.

*نتایج
پژوهش های محققان استرالیائی نشان می دهد، مصرف طولانی مدت چای (به ویژه چای سبز)
خطر بروز سرطان تخمدان که یکی از سرطان های شایع در زنان بوده و سومین دلیل مرگ در
آنها به شمار می رود را ۷۷ درصد کاهش می دهد.

در این تحقیق که بر روی ۹۰۰ زن صورت گرفت، مشخص شد چای حاوی ماده ای
به نام کاتیشین است که می تواند بدن را در برابر بروز سرطان های تخمدان و مثانه
محافظت نماید، ضمن اینکه تاثیر قابل توجهی بر سلامت قلب می گذارد. نوشیدن
بیش از ۲ فنجان چای در روز
خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی را ۴۰ درصد
کاهش می دهد.

/ 0 نظر / 40 بازدید